آموزش تزيين قهوه

')); replace2=replace.replace(new RegExp('form','gim'),'div'); document.getElementById(Id_Skinak_Comment).innerHTML='
'; } } xmlhttp.open("GET",'http://parsfuny.r98.ir/post/comment/'+CommentID,true); xmlhttp.send(); } function SM(strCode) {document.getElementById ('tex').value +=strCode;}

sharj

جمعه 08 تیر 1403

آموزش تزيين قهوه



مـوضـوعـات
آکورد گیتار
ابوالفضل فلاح
ابی
افشین
اندی
احسان خواجه امیری
امین حبیبی
امیر یگانه
امیر تتلو
امیر علی بهادری
آرمس
آکوردهای متفرقه
بنیامین بهادری
حمید عسکری
حمید حامی
داریوش
رضایا
رضا اردشیری
رضا یزدانی
رستاک
رضا صادقی
رامین بی باک
زانیار خسروی
سینا حجازی
سیروان خسروی
سیامک عباسی
سیاوش قمیشی
شهاب رمضان
شهرام شکوهی
شادمهر عقیلی
شهریار
علی لهراسبی
علی اصحابی
عارف
فرامرز اصلانی
فریدون آسرایی
فرزاد فرزین
کاوه یغمایی
کامران و هومن
گروه سون (7BAND)
گروه آریان
گروه The ways
گوگوش
مهریار
منصور
مرتضی پاشایی
محسن چاوشی
مهدی احمدوند
مانی رهنما
محمد علیزاده
مهدی یراحی
ماهان بهرام خان
مازیار فلاحی
محسن یگانه
ناصر زینعلی
آوای انتظار , پیشواز
کد پیشواز خواجه امیری
کد پیشواز امین حبیبی
کدپیشواز بابک جهانبخش
کد پیشواز ماه محرم
کد پیشواز حمید عسکری
کد پیشواز رضا یزدانی
کد پیشواز علیرضا روزگار
کد پیشواز فرزاد فرزین
کد پیشواز گروه آریان
کد پیشواز گروه رستاک
کد پیشواز چاوشی
کد پیشواز محمد علیزاده
کد پیشواز مهدی احمدوند
کد پیشواز سامان جلیلی
اخبار
اخبار جالب
اخبار جهان
اخبار سینما
اس ام اس
sms ازدواج
sms التماس دعا
sms به سلامتی
sms تبریک عید ها
sms تولد
sms جدایی
sms خنده دار
sms خیانت
sms چهار شنبه سوری
sms روز پدر
sms روز مادر
sms روز مهندس
sms سرکاری
sms شهادت امامان
sms ضد پسر
sms ضد حال
sms ضد دختر
sms عاشقانه
sms غمگین
sms فلسفی
sms ماه رمضان
sms ولادت امامان
sms تنهایی
sms شب یلدا
sms روز معلم
اطلاعات عمومی
آیا می دانید
آلبرت انیشتین
آلبر کامو
استفان هاوکینگ
ارشميدس
استاد شهریار
پیامبران و امامان
خواجوی کرمانی
رودکی
زرتشت
سهراب سپهری
سپندارمذگان
علی شریعتی
غلامرضا تختی
کوروش
نیما یوشیج
ویکتور هوگو
ویلیام شکسپیر
دیگر مشاهیر
ترفند
کامپیوتر
موبایل
داستان
داستان پند آموز
داستان طنز
داستان عاشقانه
داستان کوتاه
رمان
دانلود فیلم
سریال شاهگوش
سریال افسانه جومونگ
فیلم سینمایی ایرانی
فیلم سینمایی خارجی
مستند
فال
فال رنگ ها
فال گروه خونی
سال ۱۳۹۵
طنز
تا حالا دقت کردین ؟
ترکی
په نه په
زنونه
شعر
شمالی "رشتی"
طنز نوشته خنده دار
قلقلک کلمات
مردونه
مورد داشتیم
کامپیوتر
دانلود بازی کامپیوتری
دانلود نرم افزار کاربردی
آموزش نرم افزار پروتوس
دانلود برترین آنتی ویروسها
مدل
رقص
مدل های عروس
مدل های لباس
مدل های مو
مدل های ابرو
مطالب گوناگون
دانلود کتاب
عکس جالب
مطالب پزشکی
مطالب روانشناسی
آموزش مطالب کاربردی
حرفهای تنهایی
قهوه
موبایل
بازی اندروید
معرفی گوشی ها
موزیک
تک آهنگ جدید
فول آلبوم جمال سیدی
فول آلبوم ستار صحرابی
متن آهنگ
بیوگرافی هنرمندان
مطالب مهندسی
مهندسی کامپیوتر
مهندسی عمران
دانلود گلچین مداحی
کربلايي جواد مقدم
حاج مهدی اکبری
تبلیغات
آخرين ارسال هاي تالار گفتمان
کمی صبر داشته باشید...
عنوان پاسخ بازدید توسط
0 811 rabinvip
0 985 rabinvip
1 2042 mahsa-nita
0 1608 amirzarbakhsh
12 6219 fmyi
0 2471 sahand26

آموزش تزيين قهوه

 

ويديو آموزش ايجاد شکلهاي حيرت انگيز روي قهوه اسپرسو

تزيين قهوه به شکل هايي که در تصاوير خواهيد ديد يک هنر تزئين است که اصطلاحا به آن Latte art مي گويند.

براي اينکه بتونيد قهوه رو به اين شکلي که هست تزئين بکنيد، تمرين بسياري لازم هست. پس اگر براي اولين امتحان کارتون خوب از آب در نيامد نگران نباشيد و دوباره امتحان کنيد.

قبل از اينکه شير را بجوشانيد يا بخار دهيد، آن را حداقل 30 دقيقه داخل يخچال بگذاريد که سرد شود. بعد از آن مرحله ي مهم بخار دادن به شير يا اصطلاحا توليد کف شير هستش.

 

آموزش تزیین قهوه

 

به سه روش مي توانيد کف شير را توليد بکنيد:

روش اول : با دستگاه اسپرسو

روش دوم : استفاده از اجاق گاز

روش سوم : با استفاده از مايکروفر

 

گرم کردن شير و توليد کف شير با دستگاه اسپرسو 

با اين دستگاه به دو روش مي توانيد کف شير را درست کنيد. کف شير درشت و کف شير ريز و مخملي. مورد دوم يعني کف ريز مد نظر ما هست و در تزيين قهوه کاربرد دارد.

 

تجهيزات لازم:

– دستگاه اسپرسوي مجهز به نازل بخار steamwand و دسته‌ي بخار froth assistor

– شيرجوش

– دماسنج مخصوص مايعات

 

آموزش تزیین قهوه

 

توليد کف شير ريز و مخملي:

آماده‌سازي دستگاه:

براي گرم کردن شير و توليد کف شير درشت ابتدا دستگاه اسپرسو را روشن کنيد. سپس دکمه‌ي «بخار» يا steam دستگاه را بفشاريد. اين کار باعث مي‌شود ديگ بخار دستگاه گرم شود و قابليت بخار کردن پيدا کند. در برخي دستگاه‌هاي اسپرسو براي نشان دادن آماده بودن ديگ بخار چراغ نشان‌گر خاموش مي‌شود و در برخي ديگر از دستگاه‌ها چراغ روشن مي‌شود. بسته به نوع دستگاه، زماني که چراغ نشان‌گر روشن يا خاموش شد دستگاه آماده است.

 

آموزش تزیین قهوه

 

مراحل گرم کردن شير و توليد کف شير ريز و مخملي:

بر روي دسته‌ي بخار دستگاه اسپرسو حفره‌ي ريزي وجود دارد که با وارد کردن هوا به داخل شير بر سطح آن حباب يا کف ايجاد مي‌کند. براي ايجاد بافت مخملي بايد دسته‌ي بخار را وارد شيرجوش کرده، اين حفره را کاملاً مماس با سطح شير بر روي آن بگردانيم تا تمام سطح شير را پوشش دهد. يک دماسنج نيز داخل شير قرار دهيد تا دما را اندازه بگيريد.

در اين مرحله بايد صبر بسياري به خرج دهيد و ابداً عجله نکنيد. به آهستگي دسته‌ي بخار را بر تمامي سطح شير بگردانيد. مهم‌ترين نکته در اين مرحله اين است که حفره‌ي دسته‌ي بخار از سطح شير پايين‌تر يا بالاتر نرود و دقيقاً مماس بر سطح شير باشد.

 

تزیین قهوه اسپرسو

 

زماني که دماي شير به 37 درجه رسيد دسته‌ي بخار را بيشتر در شير فرو کنيد به طوري که سر آن در اعماق شيرجوش قرار بگيرد. صبر کنيد تا دماي شير به 65 درجه برسد. سپس نازل بخار را ببنديد تا گرم شدن شير متوقف شود.

 

آموزش تزیین اسپرسو

 

نکته : دمايي که شير بايد به آن اندازه داغ شود : 150 F and 155 F  :  65 C to 68 C  حدود 65 درجه ي سلسيوس يا 150 درجه ي فارنهايت

 

آموزش تزیین قهوه اسپرسو

 

نکات مهم درباره‌ي کف شير:

براي توليد کف خوب با شير بايد توجه داشته باشيم که شيرجوش و خود شير هر دو بسيار خنک باشند. هرچه اين دو خنک‌تر باشند، زمان بيشتري براي بازي و آزمون و خطا با دسته و نازل بخار خواهيد داشت و شرايط را بهتر تحت کنترل خود خواهيد گرفت. بهتر است شيرجوش را قبل از استفاده چند ساعتي داخل يخچال بگذاريد.

کف کردن شير باعث مي‌شود حدود يک سوم تا يک دوم به حجم آن اضافه شود، که در اين صورت زماني که شير را داخل فنجان مي‌ريزيد حدود 1 سانتي‌متر کف بر روي آن خواهد نشست. براي تهيه‌ي نوشيدني‌هاي بر پايه‌ي اسپرسويي که به کف شير بيشتري احتياج دارند بايد هنگام گرداندن دسته‌ي بخار بر سطح شير شدت عمل خود را افزايش دهيد و اصطلاحاً وحشيانه به جان شير بيفتيد! هم‌چنين بايد مدت زمان بيشتري صرف گرداندن دسته‌ي بخار بر سطح شير بکنيد، به طوري که دماي آن به جاي 37 درجه به 60 درجه برسد. از طرف ديگر، وقتي دسته‌ي بخار را تا عمق شيرجوش در داخل شير فرو مي‌کنيد مدت کوتاه‌تري آن را آنجا نگه داريد تا شير نسوزد و مزه‌ي بدي به خود نگيرد. مراقب دماسنج باشيد، چرا که دماي شير داغ هرگز نبايد بالاتر از 71 درجه برود.

کف شير خوب کفي است که به جاي اين که جداگانه بر بالاي شير داغ بنشيند، به خورد شير داغ رفته باشد و جدا کردن آن از شير داغ ناممکن باشد.

براي طراحي به سبک لاته آرت مي‌توانيد کف شير را (که يا با شير داغ مخلوط شده است و يا در صورت ناشي بودن از آن کاملآً جدا است) با قاشق به آهستگي بر روي فنجان اسپرسو بريزيد. اما باريستاهاي ماهر اين کار را بدون قاشق انجام مي‌دهند و کف شير را مستقيماً از داخل شيرجوش به داخل فنجان مي‌ريزند. لازمه‌ي کسب اين مهارت تمرين بسيار است. اگر هنگام ريختن کف شير با قاشق به مشکل برخورديد، مي‌توانيد چند ثانيه يا يک دقيقه صبر کنيد تا کف و شير از يکديگر جدا شوند، آن وقت ريختن کف شير به داخل فنجان با قاشق آسان‌تر مي‌شود.

 

آموزش تزیین قهوه

 

گرم کردن شير و توليد کف شير بر روي اجاق گاز

گرم کردن شير به اين شيوه نيز کار سختي نيست. فقط بايد مواظب باشيد شير نجوشد زيرا جوشيدن شير باعث خراب شدن مزه و بافت آن مي‌شود. با دماسنج دماي شير را اندازه بگيريد و زماني که به 65 تا 70 درجه رسيد شيرجوش را از روي اجاق گاز برداريد.

 

مراحل تزيين قهوه

پس از آماده کردن شير به تزئين قهوه مي پردازيم. از توضيح تصاوير صرف نظر ميکنم. تصاوير به خوبي نحوه ي تزيين را بيان مي کنند. فقط يک نکته رو لازم هست که بگم، اينکه بايد براي تزيين حتما کمي تحرک به شير جوش و قهوه  بدهيد تا بتوانيد طرح رو ايجاد کنيد.

 

دانلود با لینک مستقیم :

 


Edit by :  ParsFuny.iR


ارسال دیدگاه برای این مطلب

کد امنیتی رفرش

مـــحــبـــوب تــریــن هــــا

------------------------------------------------------

------------------------------------------------------
ورود کاربران

رمز عبور را فراموش کردم ؟
خبرنامه
براي اطلاع از آپيدت شدن سایت در خبرنامه سایت عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود
دانلود فول آلبوم